Yhteydenotto lähetetty onnistuneesti
Ota yhteyttä: 0400 317 580

Skaala-ikkunat

Etsitpä kiinteitä ikkunoita, avattavia ikkunoita tai ikkunoita mökille, Skaalan ikkunavalikoimasta löydät tarvitsemasi.

Skaalan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen

Kaikki Skaala-ikkunat ovat energiatehokkaita ja täyttävät viimeisimmät rakennusmääräysten vaatimukset. Energiatehokkaimmalla Skaala Alfa -ikkunalla voit saavuttaa normitasoon verrattuna jopa 70 prosentin säästön energiankulutuksessa.

Sisäänaukeavat ikkunat
Kun haluat kotiisi Suomessa yleisimmin käytetyn ikkunamallin, sisäänaukeava ikkuna on valintasi. Skaalan avattavat ikkunat ovat energiatehokkaat ja sopivat loistavasti pohjoisiin olosuhteisiin erinomaisen lämmöneristävyytensä vuoksi. Niiden avulla voit helposti pienentää kodin lämmityskustannuksia.
Ulosaukeavat ikkunat
Ulosaukeavat ikkunat ovat erityisesti Pohjoismaissa suosittu, energiatehokas ja tyylikäs ikkunavaihtoehto kotiin, mökille ja taloyhtiöön. Skaalan laajasta valikoimasta löydät juuri sinun makuusi sopivat ulosaukeavat ikkunat. Ulosaukeava ikkuna on saatavilla sivu- tai yläsaranoituna.
Kiinteät ikkunat
Skaalan kiinteä ikkuna on nykyaikainen ja tyylikäs ratkaisu. Kiinteä ikkuna päästää sisään maksimaalisen määrän luonnonvaloa. Kiinteissä ikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa, mikä yhdessä kestävän alumiinisen ulkopinnan kanssa tekee ikkunoista erittäin helppohoitoiset.

Ota yhteyttä puhelimitse tai oheisella lomakkeella ja varaa maksuton suunnittelukäynti

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin puhelimitse numerosta 0400 317 580 tai jättämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Yhteystietojasi ei luovuteta muille.