Yhteydenotto lähetetty onnistuneesti
Ota yhteyttä: 0400 317 580

Skaala-ovet

Ovi on portti kotiisi, siksi kannattaa valita turvallinen ja kestävä Suomessa tehty Skaala-ovi.

Skaalan laajaan ovivalikoimaan kuuluu esimerkiksi näyttäviä ulko-ovia, käteviä parvekeovia sekä lasisia liukuovia terassille.

Uusi ulko-ovi, parvekeovi, terassiovi tai lasiliukuovi – Skaalan laajasta ovivalikoimasta löydät ovet koko kotiisi. Kaikki Skaala-ovet ovat energiatehokkaita ja täyttävät rakennusalan standardit.

Ulko-ovet
Skaalan ulko-ovilla luot kodillesi tyylikkään ja näyttävän sisäänkäynnin. Energiatehokkaat, kestävät ja kotimaiset ulko-ovet on suunniteltu sopimaan suomalaiseen arkkitehtuuriin.
Terassiovet
Skaalan parvekeovi sopii suomalaisille terasseille ja parvekkeille. Terassiovi on kestävä ja energiatehokas ratkaisu niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin vapaa-ajan asuntoihinkin.
Liukuovet
Suomen sääoloihin suunnitellut Skaala-liukuovet ovat kevyesti liikkuvia, joka sään kestäviä sekä helppokäyttöisiä lasiliukuovia, joilla yhdistät sisä- ja ulkotilat toimivaksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä puhelimitse tai oheisella lomakkeella ja varaa maksuton suunnittelukäynti

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin puhelimitse numerosta 0400 317 580 tai jättämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Yhteystietojasi ei luovuteta muille.